Prototyping (Design Sprint) & Growth Marketing

donderdag, 31 januari 2019

Leuven - Gaston Geenslaan 11 B4

17:45
Welcome with food & drinks
18:15
Prototyping ideas using Design Sprint

Olivier De Wit & Hannah Patronoudis // Craftworkz

Bedrijven hebben geen “ideeën" probleem; de meeste bedrijven hebben een stapel aan goede ideeën klaarliggen. Maar ze hebben wel een “breng het idee op de markt” probleem. Dat komt omdat bedrijfsleiders te veel de nadruk leggen op analyse op een moment dat ze de minste informatie hebben. Ze besteden veel tijd aan het afstemmen met stakeholders in plaats van snel te evolueren. Tegelijkertijd besteden ze weinig tijd aan het maken van een inschatting met betrekking waarde creatie. Welke producten creëren echt (meer)waarde?

Een Design Sprint speelt in op deze tekortkomingen door een reeks activiteiten die een idee omzetten tot iets dat een grotere kans heeft om te slagen in de markt. Wij, bij Craftworkz, geloven erin dat het focussen op concepten boven ideeën de kern raakt van wat bedrijven moeten doen om hun innovatieproces te verbeteren.

Break
19:15
Growth marketing. Forget about the buzzwords. We unlock sustainable growth.

Inge Vander Velpen en Sven Luyten // &KOO

Wat kan growth marketing betekenen voor uw bedrijf en uw marketing en sales plannen voor 2019? Dat vertellen we als &KOO graag aan de hand van concrete, hands-on tips en tricks die er uitsluitend op gericht zijn uw bereik en conversie te vergroten. Door gebruik te maken van growth marketing technieken worden grote media budgetten overbodig en kan dit op termijn op eigen kracht gebeuren door co-creatie met jullie team. Naast concrete tips waar je meteen zelf mee aan de slag kan, geven we ook enkele sprekende voorbeelden mee die aantonen wat growth marketing kan teweeg brengen.

20:00
Closing & Networking
Date & time

donderdag, 31 januari 2019
From 17:45 till 20:30

Location

Cronos Leuven
Gaston Geenslaan 11B4
3001 Leuven (Heverlee)
View on map