AI for public service & Augmented Reality: a world without smartphones

donderdag, 25 oktober 2018

Leuven - Gaston Geenslaan 11 B4

17:45
Welcome with food & drinks
18:15
AI For Public Service - Stewie, de chatbot voor lokale overheden

Wouter Baetens // Arinti

In deze sessie zal Wouter meer vertellen over de mogelijkheden van conversational interfaces in de publieke sector en enkele business cases toelichten. Hij vertelt wat de uitdagingen zijn en laat zien wat er vandaag al kan en bestaat. Tot slot geeft hij je ook een blik op de toekomst van Chat- en Voicebots.

Arinti

Arinti is een Applied Artificial Intelligence Solution Provider. We geloven in de kracht van AI en zijn er van overtuigd dat dit onze wereld grondig zal hertekenen. AI zal fundamenteel de manier veranderen waarop mensen interageren met ‘machines’; onze slimme digitale chat- of voice assistants thuis of verschillende tools en interfaces op kantoor die voorspellingen doen over allerhande trends en resultaten voor jouw bedrijf. Ons team van Data Scientists en AI Engineers is actief bij klanten in verschillende sectoren. De projecten die we samen met hun aanpakken variëren van het automatiseren van support door het bouwen van chat- en voicebots (al dan niet gekoppeld aan humanoïde robots), data science en AI projecten voor het verhogen van cost-effectiveness en de optimalisatie van processen in supply chain, predictive maintenance en -decisions in het kader van onderhoudstoepassingen, tot smart health en patient data toepassingen voor klanten in de zorg- en sportsector.

Wouter Baetens

Wouter is Managing Partner bij Arinti. Hij helpt klanten met het definiëren van hun projecten en waakt over de business kant ervan. Als enige niet-technische medewerker bij Arinti is hij de uitzondering op de regel en helpt hij bruggen te bouwen tussen de uitdagingen van klanten en de technische oplossing die het Arinti team ervoor bedenkt.

Break
19:15
Augmented Reality: a world without smartphones

Dennis Covent // iCapps

In de sessie 'Augmented Reality: a world without smartphones’ zal Dennis dieper ingaan op de mogelijkheden van AR. Wat is er nu al mogelijk, wat zijn de toekomstperspectieven, en wat zijn de opportuniteiten van deze ‘digitale laag op de realiteit’?

icapps

icapps is een Belgisch digitaal bureau met meer dan 70 digitale experts, dat bedrijven helpt bij het identificeren van de noden van hun gebruikers, en passende oplossingen bouwt. Van strategisch advies, over naadloze integratie van de verschillende platformen (mobiel, web, desktop…) tot de meest gebruiksvriendelijke gebruikersomgevingen. icapps zet volop in op innovatieve technologieën om de gebruikerservaring te optimaliseren en bedrijven klaar te stomen voor de toekomst. Ze werken onder andere samen met Telenet, bol.com, KBC Securities, Bolero, Mediahuis, Kinepolis, etc.

Dennis Covent

Dennis Covent is Lead Concept & Design bij icapps. Hij is verantwoordelijk voor het uitdenken en ontwerpen van gebruikerservaringen in hun digitale platformen. Dennis volgt alle technologische innovaties (zoals o.a. Augmented Reality (AR)) op de voet om de relevantie voor bedrijven in te schatten, en ze te integreren in de oplossingen van icapps.

20:00
Closing & Networking
Date & time

donderdag, 25 oktober 2018
From 17:45 till 20:30

Location

Cronos Leuven
Gaston Geenslaan 11B4
3001 Leuven (Heverlee)
View on map